Menu

Overig aanbod

Supervisie

Naast psychologische hulp, verzorgt praktijk De Sas supervisie voor GZ-psychologen in opleiding. Dit kan zowel supervisie betreffen voor de kind- en jeugdopleiding als voor de GZ-opleiding voor volwassenen.
Mocht u een supervisor zoeken in het kader van opleiding of werk, dan kunt u contact opnemen.

Lees meer...

Coaching

Coaching is een individueel traject waarin uw vaardigheden en kwaliteiten verder kunnen worden ontwikkeld of bijgestuurd. Een coachingstraject wordt uiteraard afgestemd op uw persoonlijke leerdoel.

Het kan bijvoorbeeld zijn dat u vastloopt in uw werk doordat u in een patroon terecht bent gekomen dat het werk erg veel van u vraagt of dat er persoonlijke belemmeringen zijn die uw functioneren bemoeilijken. Het kan ook zijn dat u meer inzicht wilt in uw persoonlijke sterke en minder sterke punten, uw eigen stijl en hoe u deze meer effectief kunt benutten. Meestal is coaching werkgerelateerd, maar ook persoonlijke aspecten komen aan de orde.

Kortom, als uw vraag gericht is op het u verder ontwikkelen en het verbeteren van uw functioneren, kan een individueel coachingstraject u verder helpen.

Heeft u vragen of wilt u kennismaken? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-13348032.

Lees meer...

Training

Het is mogelijk om bij De Sas een vraag neer te leggen voor een training op maat. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan deskundigheidsbevordering of trainingen die zich richten op professionals of vrijwilligers die beroepsmatig met kinderen, jongeren en hun ouders werken. U kunt verder denken aan trainingen gericht op het uitbreiden van de kennis en vaardigheden in de omgang met mensen waarbij sprake is van specifieke psychopathologie. Een andere mogelijkheid kan zijn dat er ondersteuning en training kan worden geboden wanneer sprake is van emotioneel aangrijpende gebeurtenissen of wanneer er een verhoogde kans is om beroepsmatig geconfronteerd te worden met aangrijpende incidenten.

Zomaar een paar suggesties en een beeld van de mogelijkheden die er zijn. Voor meer informatie kunt u telefonisch of per mail contact opnemen. 

 

Lees meer...

Training Positieve Psychologie

In praktijk De Sas zijn er mogelijkheden voor het volgen van een korte training Positieve Psychologie.
Deze training is geschikt voor iedereen die met meer plezier in het leven wil staan en die geïnteresseerd is in welke aspecten belangrijk zijn om je welbevinden en je veerkracht te vergroten. Punten die hierin terug zullen komen zijn onder andere het belang van positieve emoties, het leren kennen en gebruiken van je sterke kanten, het ontwikkelen van positieve relaties en nog veel meer. 

Geïnteresseerd in het volgen van deze korte training? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. !

Er zijn ook mogelijkheden om deze training aan te bieden aan professionals, werkzaam in de hulpverlening, coaching of op een school of mensen die hiertoe in opleiding zijn. Ben je op zoek naar een introductie die er op is gericht je de wetenschappelijke en praktische kennis van de positieve psychologie bij te brengen, neem dan even contact op via bovengenoemd mailadres.

 

 

 

Lees meer...