Menu

Aanmelden


Wachttijd

Vanwege een nieuwe baan heb ik besloten per 1 januari 2019 te stoppen met de werkzaamheden in mijn eigen praktijk. Dit betekent dat de praktijk is gesloten en er geen ruimte is voor nieuwe aanmeldingen. 

Bij De Sas is er op sommige momenten een aanmeldingswachttijd, welke hier steeds wordt vermeld. De wachttijd tot de intake is niet afhankelijk van waar u bent verzekerd. Wanneer er plek is voor een aanmelding, is er geen behandelingswachttijd, u kunt in alle gevallen na de intake direct starten met een behandeling. Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen om overleg te voeren over de aanmelding. Ook kan uw verwijzer met u meedenken over eventuele andere plekken waar u met uw vraag voor hulp terecht kan. Een andere mogelijkheid is dat u contact opneemt met uw zorgverzekeraar om te vragen om wachtlijsbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen vier weken vanaf uw eerste contact met de zorgaanbieder een intake gesprek krijgt en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen). (update 8-11-2018)

Aanmelding

Volwassenen en jongvolwassenen vanaf 18 jaar kunnen zich zelf aanmelden via onderstaand formulier.

Na ontvangst van de aanmelding, wordt u telefonisch of via e-mail uitgenodigd voor een intakegesprek in de praktijk. Dit gesprek wordt in overleg met u gepland.

Wilt u naar het intakegesprek de volgende documenten meenemen:

  • Verwijsbrief van de (huis)arts
  • Uw identiteitsbewijs

Formulier jongeren en volwassenen vanaf 18 jaar